ειδικά βραβεία

starbl-sep

Βραβείο Εκδοτικό Αποτύπωμα

Θα αναδειχθεί ο εκδότης που μέσα από την βιβλιοπαραγωγή του έχει δώσει το δικό του εκδοτικό αποτύπωμα – στίγμα τη χρονιά που μας πέρασε. Στην παραπάνω κατηγορία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι εκδότες που θα συμμετέχουν στα Βραβεία Βιβλίου Public 2018 & συνεχίζουν την εκδοτική τους δραστηριότητα έως και σήμερα. Για την κατηγορία αυτή θα αποφασίσει κριτική επιτροπή, τα ονόματα της οποίας θα ανακοινωθούν, για λόγους διαφάνειας, μετά την ολοκλήρωση και ανακοίνωση των νικητών στην τελετή απονομής βραβείων.

 

Βραβείο Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου

Ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από εικαστικούς, γραφίστες, εικονογράφους και πρόσωπα που σχετίζονται με την δημιουργία ενός παιδικού βιβλίου, θα επιλέξει το ελληνικό βιβλίο με την καλύτερη εικονογράφηση. Τα ονόματα της επιτροπής θα ανακοινωθούν, για λόγους διαφάνειας, μετά την ολοκλήρωση και ανακοίνωση των νικητών στην Τελετή Απονομής Βραβείων.

 

Βραβεία Βιβλιοπωλείων Public

Για 5η χρονιά θα δοθεί και το «Βραβείο Βιβλιοπωλείων Public» που θα ψηφίσουν οι πωλητές βιβλίου των καταστημάτων μας. Στη συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχουν δύο υποκατηγορίες:

1. Ενηλίκων όπου περιλαμβάνονται όλα τα βιβλία από τις κατηγορίες Ελληνικό Μυθιστόρημα, Διήγημα, Ποίηση & Δοκίμιο, Μελέτη, Βιογραφία, Μαρτυρία
2. Παιδικά Βιβλία που περιλαμβάνονται όλα τα βιβλία της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Copyright (c) 2018 - Retail World S.A.