βραβεία κοινού

starbl-sep

Τα Βραβεία Βιβλίου δημιουργήθηκαν από τα Public για να δώσουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2021). O καθένας από εμάς ανάλογα με το τι βιβλία διαβάζει μπορεί να ψηφίσει μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα από το παρόν microsite και ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις.

1η φάση: 9-29 Μαΐου

Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του βιβλίου μέσα από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από τους εκδότες που συμμετέχουν στα Βραβεία Βιβλίου Public. Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και μπορεί να ψηφίσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

2η φάση: 2-14 Ιουνίου

Τα Public ανακοινώνουν, με αλφαβητική σειρά, τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης. Οι αναγνώστες καλούνται να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή, επιλέγοντας από την παραπάνω λίστα το αγαπημένο τους βιβλίο ανά κατηγορία. Στη δεύτερη και τελική φάση έχουν όλοι ξανά το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν την 21η Ιουνίου στην διαδικτυακή σελίδα του Public.

Ανακοίνωση νικητών: 21 Ιουνίου

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Παράλληλα θα υπάρξουν και κατηγορίες βραβείων που θα αναδειχθούν από επιτροπή και αυτά είναι Εκδοτικό Αποτύπωμα, Τιμώμενη Λογοτεχνία: Γερμανόφωνη, ενώ θα υπάρξουν και τα βραβεία των Βιβλιοπωλείων Public "Ελληνικό Μυθιστόρημα" και "Παιδικό Βιβλίο", όπου θα ψηφίσουν όλοι οι βιβλιοπώλες των καταστημάτων Public. Δες περισσότερα >

Όροι Συμμετοχής στα Βραβεία Βιβλίου Public 2022

Copyright (c) 2014-2022 | Retail World S.A.