βραβεία κοινού

starbl-sep

Τα Βραβεία Βιβλίου είναι εδώ για να μπορείς να αναδείξεις τα αγαπημένα σου βιβλία από τη χρονιά που μας πέρασε (2023). Οι κατηγορίες που έχουμε δημιουργήσει για σένα είναι 10 και μπορείς να ψηφίσεις σε όλες ή σε όσες εσύ θέλεις με μία και μοναδική ψήφο κάθε φορά. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, γίνεται αποκλειστικά μέσα από το παρόν microsite και ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις.

1η φάση: 19-31 Μαΐου

Σε αυτήν τη φάση έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το αγαπημένο του βιβλίου μέσα από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από τους εκδότες που συμμετέχουν στα Βραβεία Βιβλίου Public. Μπορείς να ψηφίσεις μία μόνο φορά ανά κατηγορία σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

2η φάση: 7-21 Ιουνίου

Με αλφαβητική σειρά, ανακοινώνουμε τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης. Στη συνέχεια, έρχεσαι εσύ για να αναδείξεις το μεγάλο νικητή, επιλέγοντας από την παραπάνω λίστα το αγαπημένο σου βιβλίο ανά κατηγορία. Στη δεύτερη και τελική φάση έχεις και πάλι το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στις 8 Ιουλίου στο Public.gr.

Ανακοίνωση νικητών: 8 Ιουλίου 2024

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει και κάποιες κατηγορίες βραβείων που θα αναδειχθούν από επιτροπή. Πρόκειται για την κατηγορία «Εκδοτικό Αποτύπωμα» ενώ θα υπάρξουν και τα βραβεία των Βιβλιοπωλείων Public «Ελληνικό Μυθιστόρημα» και «Παιδικό Βιβλίο», όπου θα ψηφίσουν όλοι οι βιβλιοπώλες των καταστημάτων Public. Περισσότερα >

Όροι Συμμετοχής στα Βραβεία Βιβλίου Public 2024

Copyright (c) 2014-2024 | Retail World S.A.